Lager & Logistikk

Lager & Logistikk

Direkteintegrasjon med DEAR Inventory.

Passer for mellomstore bedrifter som driver detaljhandel, grossister, produksjonsbedrifter og nasjonal og internasjonal netthandel. Dekker alle prosessor som kreves i avansert lagerstyring.

Kassesystem, Lager & Logistikk

Kasseoppgjøret blir automatisk sendt inn til PowerOffice Go sammen med kunder, fakturaer og produkter.

Bransjer: Restaurant, Café, Frisør, Verksted og detaljhandel.

https://kasseservice.no/duell/

Lager & Logistikk

Med denne direkteintegrasjonen mellom PowerOffice Go og lagersystemet FactoryTalk, kan du overføre grunndata fra PowerOffice Go til FactoryTalk.

Dette gir deg muligheten til å bruke moduler for varetelling, ordreplukk, varemottak, etikettutskrifter og ordreregistrering via app fra Lexit, i tillegg til en rekke lagerfunksjoner.
Funksjonaliteten kan utvides etter kundens eget behov.

Fagsystemer, Lager & Logistikk

Frakt24 er en komplett skybasert programvare for små og mellomstore transportbedrifter som tar seg av alle prosesser fra mottak av ordre til utsending til sjåfør, fakturering og sjåføroppgjør.

Integrasjonen mot PowerOffice Go oppdaterer kunder og ordrer fra Frakt24 til Go.

Lager & Logistikk

Direkteintegrasjon med Ongoing WMS.

Ongoing WMS er et skybasert lagerstyringssystem som er utviklet for logistikkintensive operasjoner. Med integrasjonen blir fakturaer automatisk overført fra PowerOffice Go til Ongoing WMS slik at systemet enkelt kan plukke opp og sende varene

Lager & Logistikk

Rackbeat er et lagerstyringssystem som er 100% skybasert. Rackbeat er utviklet for å styre hele forsyningskjeden omkring produktet, og dermed sikre en optimal håndtering og kontroll av produktene.

Med en direkte integrasjon mellom Rackbeat og PowerOffice Go, vil bedriften ha et solidt lagerstyringsverktøy