Booking

Kategorier

EasyNetBooking

EasyNetBooking er et online bookingsystem med funksjonalitet for online booking og online resepsjon. Systemet passer for små og mellomstore hoteller, campingplasser, hytter, leilighetsutleie med mer.

EasyNetBooking fra iizy

iizy fakturaintegrasjon overfører fortløpende fakturaer og betalinger fra EasyNet til regnskapet i Go, slik at regnskapssystemet fortløpende holdes oppdatert.

GetShop

Direkteintegrasjon med GetShop.

GetShop utvilker og drifter bookingsystemer med hovedfokus på hoteller, hosteller og campingplasser.

Picasso

Direkteintegrasjon med Picasso, et komplett booking- og administrasjonssystem for hoteller.

Sharefox

Ved å digitalisere dine utleieprosesser så kan du bruke mindre tid på administrasjon, spare kostnader og være mer tilstede for kunden. Med vår teknologi har du full kontroll på hvor alle enheter er og status på enhver ordre.

Integrasjonen gir kunden faktureringsgrunnlag og bidrar til kundeoppfølging. I tillegg vil integrasjonen følge opp og gi status på faktura / fordringer i Sharefox sitt grensesnitt. Fakturagrunnlag dannes i ShareFox utleiesystem og sendes til PowerOffice-GO. Sharefox vil opprette nye kunder i GO hvis kunden ikke eksisterer

Ta kontakt med oss for å komme i gang med integrasjonen

 

VisBook

VisBook er et komplett booking- og administrasjonssystem for hoteller og campingplasser.

VisBook fra iizy

iizy fakturaintegrasjon sørger for at månedsavslutning sendes rett inn i Go slik at det ligger klart for bokføring i regnskapssystemet.