Sharefox

Booking, Nettbutikk

Utleie gjort enkelt – programvare for fremtidens utleietjenester

Om Sharefox

Skap en digital leieopplevelse for dine kunder! Effektiviser utleievirksomheten eller bygg helt nye tjenester med Sharefox.

Korttidsutleie til abonnementsløsninger:

Sammen skreddersyr vi din utleieplattform, enten om du har en mindre virksomhet, en kjede av butikker, benytter sentrallager, har transport eller tilbyr hjemmelevering.

Vi hjelper din bedrift med å nå ut til kundene Sharefox fungerer som en nettbutikk for utleie. Plattformen håndterer alt fra digitale ordre, betaling, kalender med tilgjengelighet, varelager og salg av tilbehør. Via bloggfunksjoner og aktivitetsveiledere hjelper også programvaren deg med markedsføring som øker inntektene for din bedrift.

Effektiv administrasjon som reduserer manuelle prosesser:

Ønsker dere å bli kvitt de gule lappene, Excel-ark og manuelle prosesser? Ved å digitalisere dine utleieprosesser så kan du bruke mindre tid på administrasjon, spare kostnader og være mer tilstede for kunden. Med vår teknologi har du full kontroll på hvor alle enheter er og status på enhver ordre.

Dette gjør integrasjonen:

Integrasjonen gir kunden faktureringsgrunnlag og bidrar til kundeoppfølging. I tillegg vil integrasjonen følge opp og gi status på faktura / fordringer i Sharefox sitt grensesnitt. Fakturagrunnlag dannes i ShareFox utleiesystem og sendes til PowerOffice-GO. Sharefox vil opprette nye kunder i GO hvis kunden ikke eksisterer.

Onboarding:

Ta kontakt med brukerstøtten for Sharefox

Datatyper som synkroniseres

  • Faktura: Integrasjonen vil opprette faktura i Go basert på ordre i Sharefox
  • Kunder: Synkroniseres til Go, nye kunder opprettes automatisk i Go

Så ofte synkroniseres data:

Synkronisering skjer når bruker velger å opprette fakturagrunnlag i Sharefox.

Integrasjonen er utviklet og driftet av Sharefox AS

org.nr: 817 404 502

Hjemmeside: https://sharefox.no/

Telefon support: 90279664