Prisolve

Analyse, Rapportering, Revisjon

Forenkler og effektiviserer rapporteringen

Om Prisolve

Prisolve er et fintech selskap med fokus på digitalisering

Selskapet  har utviklet en plattform (database med big data) og arbeidsmetodikk som vi kaller business controll system (BCS)Plattformen brukes av revisorer, regnskapfører og ledelsen i alle typer selskap eller organisasjoner. Ved hjelp av plattformen vil man kunne ta bedre beslutninger, jobbe mer effektiv og oppnå bedre inntjening. Steve Cole har vært spydspissen i utviklingen av  plattformen. Med bakgrunn som revisor, regnskapsfører, finansdirektør og eier av et regnskapsbyrå har han observert at en rekke prosesser som kan effektiviserer og gjøres mer presist ved hjelp av teknologi. Dette er Prisolve i dag.

Prisolve plattformen er intuitiv og brukervennlig. I tillegg har Prisolve utviklet smart Bob (robot algoritme) som forenkler en rekke prosesser som man tidligere gjorde manuelt.

Dette gjør integrasjonen:

Data overføres til Prisolve fra PowerOffice Go av api, og derfra er standardrapporter tilgjengelig for rapportering og analyse. Hvis du ønsker å lage dine egne rapporter, vil vår brukervennlige rapportgenerator tillate deg å lage informative rapporter på få minutter. Skulle du ønske å kombinere regnskapsinformasjon med andre datakilder, kan dette gjøres ved hjelp av vår Excel -overføringslenke. Hvis du trenger hjelp til å lage en spesiell rapport, kan våre konsulenter hjelpe deg med dette.

Kom i gang:

Prisolve velges som en ekstern applikasjon og brukertokenet genereres. Ved innlogging i Prisolve legges token inn og dataene flyter fra Go.

Forutsetninger for bruk:

Dataene i Go er allerede kartlagt til felt i Prisolve, noe som ikke krever arbeid her

Brukeren kan selv definere hvilke data han ønsker å overføre fra Go til Prisolve

Datatyper som synkroniseres

  • Hovedbokskontoer fra Go
  • Kunder og leverandører fra Go
  • Hovedbokstransaksjoner fra Go
  • Timetransaksjoner fra Go
  • Dimensjoner (prosjekt, avdeling, produkt)
  • Fakturainformasjon fra Go

Ingen personfølsomme data overføres fra Go.

Så ofte synkroniseres data:

Data synkroniseres på brukerens forespørsel.

Integrasjonen er utviklet og driftet av Smartbob AS

Org.nr: 920 411 584

Telefon support: 41348334