BI Pro leverer ferdige rapportmoduler (Solutions) med KPIer og analyser!

Om BI Pro Solutions:

Vi har egenutviklede, generiske rapporteringsløsninger (Solutions) som kan gi deg og din bedrift unik innsikt i store datamengder.

Er du på jakt etter rapporteringsløsninger som sømløst, raskt og enkelt kan settes opp mot din PowerOffice GO har vi løsningen for deg. BI Pro Solutions bygges med Microsoft Power BI og kan settes opp som komplette pakker eller tilpasset dine ønsker.

Vi har egenutviklede, generiske rapporteringsløsninger (Solutions) som kan gi deg og din bedrift unik innsikt i store datamengder. Vi har ferdige pakker for regnskap (BI Pro Accounting Solution), for salg (BI Pro Sales Solution) og logistikk (BI Pro Logistics Solution).

Dette gjør integrasjonen:

BI Pro leser alle data fra GO og presenterer informasjon i dashbord.

Onboarding:

BI Pro Solutions kobles til deres PowerOffice GO ved å aktivere tillegget BI Pro Solution. Dette gjøres under Meny, innstillinger, utvidelser. Velg "legg til utvidelse" og velg "BI Pro Solution" Kopier klient nøkkel og send den til support@bipro.no.

Valgte rapportpakker (Solutions) og gir sluttbrukere tilgang til disse via webgrensesnitt. BI Pro Solutions leveres som en abonnementstjeneste og prises pr modul og pr bruker.

Datatyper som synkroniseres:

Vi leser data på det laveste nivået for muligheten til å gjøre drilldowns. Vi bruker Power BI eller Power Automate til å lese data. På transaksjonsdata vil vi bare laste inn data for de siste årene. Vi lagrer dataene midlertidig for presentasjon av rapporter, analyse og KIP for kunden.

Vi vil lese medarbeider, kunde, leverandør, avdeling, gruppe, plassering, regnskap, bilag, budsjett og tilbud.

Så ofte synkroniseres data:

Normalt en gang pr integrasjon/GO-klient hver kveld. Kan settes individuelt pr GO-klient hvis de trenger synkronisering gjennom dagen.

Integrasjonen er utviklet og driftet av BI Pro AS

Organisasjonsnummer: 925758752

Telefon support: 92977000