Stilling ledig: Systemutvikler

Systemutvikler

Brenner du for utvikling og inspireres av å skape innovative løsninger? Trives du med å finne gode løsninger på små og store utfordringer og vet at alt er mulig å få til? Er du opptatt av at koden du skriver er gjenbrukbar og strukturert, og har god kvalitet? Da er det kanskje deg vi leter etter!

Vi søker etter flere systemutviklere til vårt hovedkontor i Bodø. Du vil jobbe med videreutvikling av vårt prisbelønte økonomisystem PowerOffice Go og tilhørende integrasjoner.

Du har relevant utdannelse fra høgskole eller universitet og kan vise til konkrete arbeider du har gjort, enten det er i skole- eller jobbsammenheng. Ønskelig med erfaring i C# og Javascript. Kompetanse og erfaring fra Microsoft SQL og Azure vil også være en fordel. Har du forståelse for regnskap er det en stor fordel men ingen betingelse.

Hos oss får du være med på å skape fremragende brukeropplevelser sammen med dyktige kollegaer med forskjellig bakgrunn og kompetanse. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler i Bodø sentrum, hvor innovasjon og endring er en del av kulturen.  Gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Konkurransedyktige betingelser, felles bonusordning og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Terje Johansen på telefon 917 01 089, eller e-post terje.johansen@poweroffice.no.

Send din søknad med CV til: jobb@poweroffice.no. Søknadene blir behandlet fortløpende og konfidensielt.