Stilling ledig: UX Designer

ux

UX Designer

Brenner du for den gode brukeropplevelsen? Trives du med å omsette brukernes behov til visuelle skjermbilder? Irriterer du deg over dårlig design og produkter og programvare som er vanskelig å bruke? Da er det kanskje deg vi leter etter!

Vi søker etter en erfaren UX-designer til vårt hovedkontor i Bodø. Du blir en del av vårt UX-team og skal jobbe tett med sammen med fagpersoner og utviklere og for å skape den beste brukeropplevelsen. Arbeidsoppgavene er analyse av brukerbehov, utforming av løsningskonsepter, interaksjonsdesign, grafisk design og brukertesting.

Du har relevant utdannelse fra høgskole eller universitet og kan vise til konkrete arbeider du har gjort i jobbsammenheng.

Hos oss får du være med på å skape fremragende brukeropplevelser sammen med dyktige kollegaer med forskjellig bakgrunn og kompetanse. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler i Bodø sentrum, hvor innovasjon og endring er en del av kulturen.  Gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Konkurransedyktige betingelser, felles bonusordning og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ser gjerne at du begynner så snart som mulig. Spørsmål om stillingen kan rettes til Terje Johansen på telefon 917 01 089, eller e-post terje.johansen@poweroffice.no.

Send en kortfattet søknad med CV til: jobb@poweroffice.no. Søknadene blir behandlet fortløpende.

PowerOffice AS ble etablert i 1998 og har hatt overskudd og vekst i alle år. Nå er vi aktuell med produktet PowerOffice Go som er et nytt og moderne økonomisystem i skyen. PowerOffice Go er lett å lære, lett å bruke, og skal gjøre at brukerne skal bruke tiden til å forstå bedriften, ikke administrere den.