Bli partner

Som PowerOffice Partner får du en rekke fordeler som gjør det enklere å drive regnskapsbyrået lønnsomt og effektivt. Med PowerOffice Go blir dine kunder og ansatte enda mer fornøyde.

Alt i ett system

Med PowerOffice Go har du et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Gjør deg klar for en helt ny opplevelse.

Quality i skyen

Skyløsning for administrasjon av oppdragsavtaler og oppgavestyring i regnskapsbyrået.

Go Quality hjelper byråene å ivareta alle krav som stilles ihht Hvitvaskingslov og GRFS (God Regnskapsførerskikk) ved bruk av en intuitiv og brukervennlig veileder for Kundeforhold.

Bli synlig for potensielle kunder

Som Partner vil du få plass på vårt kart og bli synlig for tusenvis av potensielle kunder.

Gratis support

Som Partner får du alltid gratis support på telefon og epost.

Brukerstyring på tvers av klienter

Legg til brukertilganger uten invitasjon, aktiver/deaktiver brukere fra en plass, endre rolle til ansatte fra en plass.

Rapporter på tvers av klienter

Hold oversikt med en rekke rapporter på tvers av klienter. Rapportene er interaktive og kan spores ned til transaksjoner.

Varslingsenter

Systemvarsling på tvers av klienter der det varsles hvis fakturautsendelse ikke kommer fram til mottaker, varsel på innkommende bilag per e-post uten PDF-vedlegg, samt varsel på automatiserte importer som feiler.

Lett å integrere

Gjennom vårt API kan eksterne utviklere lage skreddersydde integrasjoner. Programvaren utvikles kontinuerlig og kan foreløpig integreres med partnerne som er listet under Utvidelser. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Mobilapplikasjoner

PowerOffice Go er tilgjengelig fra både din nettleser og våre applikasjoner til iOS og Android – og Apple Watch. Du kan jobbe hvor og når du måtte ønske.

Ønsker du å bli en PowerOffice Go partner?