Stilling ledig: Frontend-utvikler

Frontend-utvikler

Brenner du for utvikling og inspireres av å skape innovative løsninger? Trives du i grensesnittet mellom brukeropplevelse og systemutvikling? Er du opptatt av at koden du skriver er gjenbrukbar og strukturert, og har god kvalitet? Da er det kanskje deg vi leter etter!

Vi søker etter en eller flere Frontend-utviklere til vårt hovedkontor i Bodø. Selv om fokuset er frontend må du gjerne bidra på andre lag i applikasjonen også. Du vil jobbe med videreutvikling av vårt prisbelønte økonomisystem PowerOffice Go sammen med UX designere og backend utviklere.

Du har relevant utdannelse fra høgskole eller universitet og kan vise til konkrete arbeider du har gjort, enten det er i skole- eller jobbsammenheng. Har du forståelse for regnskap er det en stor fordel men ingen betingelse.

Hos oss får du være med på å skape fremragende brukeropplevelser sammen med dyktige kollegaer med forskjellig bakgrunn og kompetanse. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler i Bodø sentrum, hvor innovasjon og endring er en del av kulturen.  Gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Konkurransedyktige betingelser, felles bonusordning og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ser gjerne at du begynner så snart som mulig. Spørsmål om stillingen kan rettes til Terje Johansen på telefon 917 01 089, eller e-post terje.johansen@poweroffice.no.

Send en kortfattet søknad med CV til: jobb@poweroffice.no. Søknadene blir behandlet fortløpende.

PowerOffice AS ble etablert i 1998 og har hatt overskudd og vekst i alle år. Nå er vi aktuell med produktet PowerOffice Go som er et nytt og moderne økonomisystem i skyen. PowerOffice Go er lett å lære, lett å bruke, og skal gjøre at brukerne skal bruke tiden til å forstå bedriften, ikke administrere den.