Stilling ledig: Backend-utvikler

Backend-utvikler

Brenner du for utvikling og inspireres av å skape innovative løsninger? Trives du med å finne gode løsninger på små og store utfordringer og vet at alt er mulig å få til? Er du opptatt av at koden du skriver er gjenbrukbar og strukturert, og har god kvalitet? Da er det kanskje deg vi leter etter!

Vi søker etter en eller flere Backend-utviklere til vårt hovedkontor i Bodø. Selv om fokuset er backend må du gjerne bidra på andre lag i applikasjonen også. Du vil jobbe med videreutvikling av vårt prisbelønte økonomisystem PowerOffice Go og tilhørende api-tjenester.

Du har relevant utdannelse fra høgskole eller universitet og kan vise til konkrete arbeider du har gjort, enten det er i skole- eller jobbsammenheng. Har du forståelse for regnskap er det en stor fordel men ingen betingelse.

Hos oss får du være med på å skape fremragende brukeropplevelser sammen med dyktige kollegaer med forskjellig bakgrunn og kompetanse. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler i Bodø sentrum, hvor innovasjon og endring er en del av kulturen.  Gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Konkurransedyktige betingelser, felles bonusordning og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ser gjerne at du begynner så snart som mulig. Spørsmål om stillingen kan rettes til Terje Johansen på telefon 917 01 089, eller e-post terje.johansen@poweroffice.no.

Send en kortfattet søknad med CV til: jobb@poweroffice.no. Søknadene blir behandlet fortløpende.

PowerOffice AS ble etablert i 1998 og har hatt overskudd og vekst i alle år. Nå er vi aktuell med produktet PowerOffice Go som er et nytt og moderne økonomisystem i skyen. PowerOffice Go er lett å lære, lett å bruke, og skal gjøre at brukerne skal bruke tiden til å forstå bedriften, ikke administrere den.